40år og nybakt mammaJa nå er det en evighet siden jeg har skrevet her. Mye har skjedd:) Vår kjære Emil kom til verden 23januar 2012. Å være 40 og nybakt mamma er aldeles IKKE det samme som å være 25 å mor. Da jeg fikk fjortisen kunne jeg stått slalom både rett før og rett etter fødselen, tok av 30kg på 6mnd, og tålte faktisk mer en 2øl før verden svingte.

Hvor skal man begynne sjekklista når man blir mor i en alder av 40........skal vi se.......poden er 6mnd nå...de 30kg ( jadda klarte å legge på meg 30 IGJENN) er fortsatt til stede. Slalomskia står trykt en eller annen plass i garasjen.....eller...har jeg egentlig slalomski? Har merket meg at jeg er som en grasiøs elefant hver gang jeg skal komme meg opp fra gulvet etter lekestund med knærten ( for ikke å snakke om når jeg skal NED på gulvet ) Da fjortisen var liten var jeg suuuuuper trøtt kl 05.30. Nå derimot er jeg klar for dagen...så fremt det er kaffe i huset. Nå tenker dere kansje at dette er jo positivt....men nei det er det ikke. Min kjære mor sier at slik var bestemor også, oppe å spratt før fugglan feis....bestemor var 80år....så neida..følte at alderen seg på med ivertfall et tiår.

Da fjortisen var 1år var jeg helt om natten og helt om dagen. Å være oppe til 02 på natta og stå opp 06 var null problem. I dag derimot går jeg bare å venter på at fjortisen skal legge seg 22.30 så jeg kan få lagt meg....etter mitt hode, alerede 2timer på overtid.

Leste en blogg her forleden. Hun skrev om før og etter barn og nevnte et par festlige punkter. Å gå på butikken feks. Bleier, våtservietter, NAN ( som jeg i et vakkert morrasøyeblikk klarte å putte i kaffefilteret i go tru om at jeg hadde satt på kaffe ) hudprodukter til fjortisen, deodorant til gubben......og en pakke bind og snickers sjokolade til mor......jøje meg.

Jeg er jo en facebookaholyk og OFTE sitter jeg å ser lengselsfylt på oppdateringer.....byturer, jentekvelder, spabehandling osv. ÅÅÅÅÅÅÅ æ e så sjalu sier jeg til gubben...jaja sleng deg med da vel sier han.................ja det skal jeg jaggu meg gjøre mens jeg trekker joggebukksa over snickersmagen og siger ned i sofaen titter på klokka og tenker at nå må jeg snart komme meg i seng, knærten våkner jo om ikke mange timer.

Meeeeeen.....selfølgelig veies alt dette opp.....når du ser et stort glis nedi sprinkelsenga, tenk at noen kan bli så lykkelig over å se ditt trøtte morratryne. Jeg har blitt helt skjev i ramma etter å ha gått å bært på avkommet i timesvis, men når han da sovner med fingra fletta inn i håret mitt, ja da banker moderhjerte. Jeg vet jeg er prviligert med to flotte friske barn og jeg elsker dem over alt på denne jord. Så jeg trekker joggebukksa godt over kulen, å får far til å sette på en ny runde kaffe og tenker.....livet er ikke det værste man har, og om litt er kaffen klar:)

4 kommentarer

Grethe

19.07.2012 kl.15:44

Du får skrevet det på en fin måte.Alle kan jo være trøtt og slitne men det blir likere etter vært skal du se.Det er jo to flotte gutter da.Bytura og jentekvelder klarer ikke å erstatte det du har.Klem fra oss toan.

19.07.2012 kl.22:06

Neimen, har du hørt, akkurat sånn har jeg det å æ gett. artig å lese Hege.Flira litt her nå.

klem fra elisabeth. (Mamman til Silje.)

klingeling

19.07.2012 kl.22:39

Anonym: godt vi er flere Elisabeth....hehehehehe

23.07.2012 kl.21:08

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits