Mannfolk

Hva er det egentlig med mannfolk?????Skal man tro bibelen,ble han skapt av gud. Skal man tro the big bang, stammer han fra apa......jeg velger å tro det siste. Jo jo da gjør selfølgelig kvinnen det også.Forskjellen her er jo at kvinnen har fulgt utviklingen.....mannen stoppa et sted etter vi begynte å gå på to ben, å det er noen år siden.

For de som kjenner meg, vet at jeg er på et meget hormonelt plan om dagen, og akkurat derfor tilater jeg meg selv og skrive noen skjønnhetsord for dagen.

Jeg har både en 13åring og en 39åring i huset....katta er hannkjønn og jaggu er ikke bikkja det også.....ikke nok med det, så venter vi en gutt i januar. Med andre ord..omgitt av testosteron. Livet som gravid *gammel* kjærring kan til tider by på litt plunder. Tolmodighet lik null, åreknuter,forstoppelse, vond rygg, hetetokter...å ja...æ si d som d e.....et underliv som fungere på 50%...Da drømmer kvinnen om å bli bært på gullstol, bli pussla med, noen tar gulvvasken, ja tilåmed kansje lager middag i ny og ne.

mannfolk0 (760x504)

 

Jeg står opp kl 06 hver ukedag, dursjer, smører matpakker, får opp poden og går tur med dyre. i morges satte jeg 3stk søppleposer rett ved utgangsdøra i håp om at gubben tok dem med seg ut når han dro på jobb....hva skjer????jo han bare skrever over og går ut. For et år siden fikk jeg testa synet hans og ifølge ham så ser han som ei ørn....men jeg lurer litt altså...kan det finnes briller spesielt laget for menn????slike som gjør at dem ser søppelposene, ser at gulvet kansje skulle vært vaska, ser at mor er depprimert og full av dårlige hormoner.

Vis ikke det finnes, lurer jeg sterkt på om jeg skal ta opp patent. Det værste er at jeg tru ikke dem gjør det med hennsikt heller, dem bare ser det rett å slett ikke. Ikke misforstå meg nå folkens, elsker mannen min over alt, men noen ganger er han så......ja...MANN....Har snakket med maaaaange kvinner, og de fleste sier det samme, så det er ikke baaaaare hormoner som skriver:)

Mannfolk!!!!!!! skjerpings

 

2 kommentarer

Anna Charlotte

12.09.2011 kl.20:07

Enig, og super bra skrevet:)

grethe

13.09.2011 kl.13:23

Bra skrevet dette et kjent fenoment dette her.

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits