Sommern med det rare i:)

Ja da er vi i august. Det blåser både bortover og oppover, tru parasollen som vi har glemt å slå sammen ligger borte ved trampoline. Det har blitt dårlig med ferie i år da vi har pusset opp vårt snækksie 60talls bad...juuuhhuu.

Mine nydelige svigerforeldre kom fra trøndelagen for å hjelpe oss å pusse opp. Jeg var mest spent på hvordan det ville gå m svigemor på 60 som stadig må *tisse skvetten sin* og meg, gravid og må definitivt tisse skvetter  døgne runt UTEN bad. Min bedre halvdel så heldigvis probleme til sjefs Klingene, å klarte på et mystisk vis å holde doen ved like under hele oppussingen, med noen minuser selfølgelig.

bygging av bad 353 (1000x750)

Som dere ser så ble baisen sluppet i full offentlighet. I nesten 2uker var leveregelen å HUSKE å rope at man var på do, ellers kunne  man jo få en hyggelig overaskelse....forsåvitt for den som kom mitt i kosestunden å:)

Så til stadighet hørte vi d joma i veggene....Æ E PÅ DASS.......men resultatet var verdt alt sammen. Bade ble kjempelekkert

bygging av bad 390 (1000x750)

Som jeg sa, så har vi hadt trønderbesøk i sommer. Først svigers i to uker, så svoger med kone og barn. Det ble veeeeeldig stille når huset ble tomt gitt. Men vi fikk med oss tusenfryd noe både unga...å de litt større unga syns va kjempegøy. Vi fant også et kanon skilt til fjortisen hjemme:))))))

mobil bilder hege 002 (1000x1333)

Vi var rett så stolte over funnet vårt:))))

Dagene har no gådt sakte men sikkert. Alle har så smått begynt på jobb, men ikke mor da:) hu jobber på skole og har laaang ferie. Noe som skulle vise seg å passe bra, for plutselig rammlet det et tilbud i fange vårt som vi ikke kunne si nei til

mobil bilder hege 004 (1000x1333)

LUDDE:))))))))

Ludde er 1år å en blanding av raser jeg sliter med å huske:) men vakker er han. Denne fikk vi da eieren ikke kunne ha den lengre. Så da er vi 2vokksne, 1fjortis, 2katter og 1hund i familien....og på nyåret kommer det en baby.....hehehehe..jaja, man overlever d herre å:))

Håper alle har hadt en flott sommer

klem hege

 

7 kommentarer

Lena Marita Landstad Knudsen

10.08.2011 kl.12:52

Utrolig fint bad :)

Inger

10.08.2011 kl.12:56

Ojsann se der så fint bad Hege,gratulere med badet og hunden og magen..veldig koslig å lese den vokser igjen;))klem fra Inger!

Cecilie

10.08.2011 kl.13:04

Uten å være ille stygg nå så synes jeg jo det skiltet passet til ho mor å jeg da.... He He:)

Kjempe fint bad dere har fått:) græbbe..

grethe

10.08.2011 kl.13:31

Badet ble kjempefint det og karan tok det pent når vi måtte tisse skveten.Heldig med været også.Lille Ludde var nå kjempe søt da.Den største nyheten er nå en baby da vi gleder oss volsomt.Klem fra svigers til dere alle.

Tove

10.08.2011 kl.13:57

Badet ble kjempefint og selv om det tok noen dager før vi fikk dusje da vi kom nedover, så overlevde vi alle sammen :)

Tusen takk for at vi fikk komme med hele familien, og vi gleder oss alle til vi kan komme igjen :)

Gratulerer med Ludde :)

Klem

mona

10.08.2011 kl.18:54

Da var godpia tilbake!!!!! Gratulerer med bad og Ludde!!!!! Og minstemann i magen!!!!! Eller jenta, ja......

Mona

Heidi

10.08.2011 kl.19:23

Åh, jeg gleder meg til vårt bad er ferdig også! Ble knallfint :-) Og vakker, vakker hund :-)

Håper på hund neste år jeg ;-) Klem

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits