Når gubben er borte,danser mor på bordet

Ja da er gubbelure på jobbetur til oslo og jeg og lillegutt er alene hjemme...og katten.Skulle liksom gjøre så mye,men ingenting er blitt gjort.Prøvde å puffe på junior,tømm gymbagen din,fikkse lampa,støvsug teppe ditt. Tror gymbagen ble tømt så hørte jeg mamma jeg er så sliiiiiiiten,jeg har trossalt vært på skolen i hele dag...ÅÅÅ hadt gym...serr el????

For mor har jo ikke vært på jobb i dag,hu har heller ikke handla til sykkelturen til poden,og vært å kjøpt iphone høytalere til yndlingen så han har musikk til telturen neste uka....hmfr

På skolen jeg jobber nermer det seg foreldre avslutning,og kidsa øver og øver.I dag fikk vi istand det tekniske..altså LYD....akk.....40stk hormonbomber på 15år og alle ville snakke i mikken,gjerne med masse volum. Jeg hadde pipelyd i øra da jeg kjørte hjem,men man må nesten se sjarmen i det også:)

Vi har jo fådt oss en katt til i tilegg til den sære innekatta vår Arnie.Den andre heter Sophie og er utekatt.Sophie trur at hu MÅ snike seg ut vinduet til junior for å få kommet seg ut,og hu er rimelig siker på at vis hu går inn igjenn på normal måte så slipper hu aldri ut igjenn......med andre ord....vi må ut å hente katten for å få hu inn. I går regna det og tordna og jeg får øye på Sophie,jeg løper ut i sokkelesten mens jeg roper....Sooooophie..........katten blir vill i blikket og starter å løpe bortover plena med matmor i hæla.

I sideblikket ser jeg Arnie (innekatta) hopper ut døra,lykkelig over å være ute og løper over plena....jiiiizzzzzz...jeg skjønner at Sophie blir et problem,så snur på hælen....Aaaaaarnie......vis katter kunne ledd,så hadde nok Arnie gjort akkurat det.Så der sprang vi da,matmor sist,og katter runtomkring.Å sånn går no dagene i klingenhuse.

 p6080320 (1000x750)

Makan....Arnie har spist opp aaaaaallle sjokoladen mens far er i oslo......og litt godteri på sia der....hmmm

p6080321 (1000x750)

En håndball bag i gangen som jeg neeeeesten snubbla i

p6080322 (1000x750)

Næææææ....3 bagger til joooooo...skulle du sett

PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

2 kommentarer

grethe

08.06.2011 kl.22:47

Ser du har det artig typisk katter dette vet du.Stogutten må lær seg å tømme gymbagen med det samme han kommer heim,det er fort gjort.Men har hatt det slik vi også.Vi er for snill der vi Hege.
Utrolig fin blogg, kommer til å lese ofte! Vil du stemme min sønn som vinner av Lano-ungen 2011? Da er du en engel :D

http://lano.no/bidrag/daniel-alexander-ostfold

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits