Kalorier og annet

I mars begynte jeg som skrevet før,på et nytt liv.Har gådt ned fantastiske 9kg.Det har plutselig blitt gøy å kle på seg:)Jeg slipper nå å ligge på senga og åle meg runt som en annen raring for å få kneppa igjenn olabukksa....som seff er 3nr forliten fordi jeg nekter å innse fakta.

Jeg må skrive litt om min fantastiske personlige trener...min lille ulv i fåreklær.At et menneske klarer å fikkse,ikke bare på kropp,men på hue å.Dette er jo litt hånd i hanske.Er psyken med,er mye gjort.Jeg slet voldsomt med motivasjonen.Jeg hadde vært *støttemedlem* på elixia i nesten 4år.Her snakker vi sløsing av penger BIG time.Therese er fantastisk til å jobbe opp motivasjonen din og får deg til å strekke grensene dine et hakk lengre for hver gang,uten at man helt er klar over hva som skjer:)å før du vet ordet av det,har man gådt fra pensjonist gange på mølla til 180 i puls og full trøkk.

Bunaden har jo vært min lille gullerot fram til 17mai.På den store dagen begynte jeg pent.Først strømpebukksa,så skjorta........lukker øya trer på meg stakken...yyeeeyyy,jeg må faktisk på innerste hempa, jeg kjenner selvtilitten stiker et hakk...jeg ser vesten henger der..skummel...off den ser så liiiiiiiten ut.....biter tenna sammen og tar den på,klar til å legge meg på senga og rope på gubben om hjelp...fustrasjon går over i lykke...vesten kneppes igjenn..stående på kjøkkengulvet uten hjelp:)))))

Her er et bilde fra 17mai.Jeg og min venninnde Lotti.Lotti er også en ivrig elixia fæn..og et råskinn.Makan til viljestyrke og energi,men resultatene kommer.Vi er jo flere venninnder som trener der og drar hverandre med og opp.

Som min far på 63år sa da jeg fortalte at jeg hadde gådt ned 9kg....ja da er du jo like sprek som faren din da:))))

Vil annbefale alle på det sterkeste å starte med trening....trenger ikke ha med slanking å gjøre men for helsa,selvtilitten og humøre:)..............

4 kommentarer

grethe

20.05.2011 kl.09:06

Ja du har vert flink Hege bunaden satt veldig fint på nå,kunne spise uten å holde pusten.jeg synes du er passe nå.Synes jeg ser deg når du kler på deg,artig når målan er satt klem

Tonita - kommenterer tilbake

20.05.2011 kl.10:11

Ha en kjempe fin dag! Du kan bli dagens blogg hos meg :-)

Evy

20.05.2011 kl.11:06

Skikkelig flink har du vært. Stå på! Er godt igang med jogginga mi jeg også, å deilig er det. God klem

Heidi

20.05.2011 kl.11:51

Gratulerer med flotte resultater! Både du og Lottie er flinke :-) Hjelper når vi er flere som trener samme sted. Bare det å møte et smil i gangen på vei til trening hjelper vettu. Hege solstråle ♥

GOD HELG! Sees brått en dag igjen :-) Stor klem

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits