Påska vår

Ja da var  man tilbake på jobb etter endt påskeferie. Vi har fådt gjort litt forskjellig i år, reist til trøndelag, fikksa på platten bak huset,og slappet av masse med familie og venner.

Vi starta rett etter jobben fredag 15 og kjørte til trøndelagen. Jeg hadde vært og lånt meg lydbok av brodern som vi alle skulle høre i bilen på vei opp. Anarki in Åmot het den, og ifølge brodern hysterisk morrsom. På strekningen Elverum-Alvdal og godt ut i lydboka,satte jeg kaffen i halsen. Ut av høytalerne kom det  5min med en gooood beskrivelse av kusehåra til a Lind Fosslien .Jeg titter i speilet og ser poden sitter med øreklokker på og er fordypa i pc....takk og lov.

anarki in mot (500x436)

Vi reiste fra fredrikstad og knall vær.Kom til trøndelagen og møkkavær.Pytt pytt tenkte jeg,vi har jo godt selskap i familie og venner.....Så starter hardkjøret......jeg vil..dvs vi må besøke dem..å dem..å hu ....å vi må ikke glemme dem heller.Vi deler oss mellom foreldra også.Så mange dager hos svigers, og så mange dager hos far.Svigermor pussler runt oss med matstyr og kaffe på kanne,ingenting å si på sørvisen ivertfall.Svigerfar skrur opp varmeovnen...og vi andre skrur den ned.....når han ikke ser på...Arve var lur,han innviterte alle gutta på en plass og fikk treffe alle på engang........så bars turen til Mona og Christian og lille tuppa.Hærlig besøk,som altid.Hdde det latt seg gjøre i prakksis,hadde jeg pakket dem i bagasjen på volvoen når vi kjørte hjem.

Så var det Wenchemor sin tur.Trenger ikke se a på årevis,men når vi treffes er det som vi snakka sammen i går.Så var dagen kommet til at vi skulle til far.Ringer på formidagen å hører om vi skal ha middagen klar til han kommer hjem....neida svarer han far,jeg har ordna med noe catering....ok sier jeg å legger på.Roper til svigermor at vi kan spise middag her alikavel for pappsen skal ha noe catering på jobben.

Vi svinger inn på gårdsplassen og jeg durer inn døra som jeg pleier......OBS....mitt på gulvet står det ei dame.Ble litt satt ut et lite øyeblikk,for det var første gang jeg hadde sett ei dame på stua til far siden skilsmissen.....vis du ser bort ifra hu som trudde hu hadde *glemt* mobilen sin fra natta før......Far kremter å sier.....hils på cateringa.....

Dama var hyggelig hu,det ble dobbel middag den dagen.

pskekylling (380x254)

Så var var det FOTBALL.Vi er jo begge trøndere,bosatt i Fredrikstad.Gubben er blofæn av rosenborg,jeg står med en fot i hver leir og poden har begge bena i Fredrikstad.Da RBK og FFK spilte satt vi alle sammlet hos pappsen (som også er blofæn av RBK) Minuttene gikk,stemninga steg...ikke nødvendigvis til det positive.......stakkar svensken......på slutten av kampen pep det voldsomt i mobilen til gubben,og jeg tenkte...der gikk den påska til H.....

rosenborg (650x367)

Så var dagen kommet der poden skulle til Tromsø og vi hjem til finværet.Som dere sikkert har lest av forrige innlegg,gikk ikke det helt smertefritt.Både poden og gubben blei litt småflau på mors vegne...så har lovet poden dyrt og hellig og *roe* meg en smule.

Ferden på 7timer nedover til finværet gikk greit,litt støl i aslet men ellers ok.Piska gubben runt resten av påska,og det ble ny platt,nye utemøbler...tilogmed ei hjemmesnekkra blomsterkasse,og masse nye blomster.Men sånn går det når man går runt med ei T-skjorte det står....jeg er en smarting.....på.

arve (720x540)

Hege

2 kommentarer

mona

01.05.2011 kl.16:07

Hjerte hjerte hjerte!!!!!

mona

Grethe Klingen

01.05.2011 kl.17:17

Påska ble for kort finværet komm hit da dere dro heim,bare fint etterpå.

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits