Push opp og ned

Audrey Christian?s Push UpFant denne lille røvern på nette i dag,den lyste imot meg da jeg leste gjennom Dagbladet på nett.Nææææææ sier jeg til kolegaen min,nå er det håp for puppestelle.Vi måtte jo dra denne litt lengre,og begynte selfølgelig å spekulere på om denne pusha opp andre ting også.......hva med en *nuppe*krem?....nuppa er et annet ord for kvinnens kjønnsorgan,gammelt ord lært av min bestemor..

Vi så for oss drømmen på en liten rosa tube........nye pupper og ny nuppe...hipp hurra for moderne tider.Å siden vi er inne på tema...hva med dobbelhaka og valken på knea..jeg og min kolega sitter på kontoret med stjerner i øya,vi vet begge hva vi skal etter jobben i dag,rett på parfymeriet og shoppe.Vi drømmer om sommerkjolen som ikke passa i fjor,men som helt sikkert passer i år pga det nye vidundermiddlet vi har funnet......Elixia go home......

Eller????????????kan det være at vi atter en gang lar oss lure av billige reklamer,drømmen om perfeksjonisme el verdens syn på den ideale kroppen.Hvorfor skal det være så vanskelig for oss jenter og være fornøyd med oss selv?????hvar det ikke vaselina bilopphøggers som sang om skinn magre høner?er det det vi vil bli?ei skinnmager høne???nei frk.klingen...du får værra som du e,når du itj vart som du skull.........

Hege

6 kommentarer

grethe klingen

06.04.2011 kl.12:50

Ja vi kan ønske men det er vanskelig får prøve noen kilo ned siden får vi vera slik hovedsaken er at vi er frisk.Skal bruk orand til min svigerrinne hun ble sint når jeg nevnte slanking det er bra å ha noe å gå på vis du blir rettlig syk.Hun fikk erfare det selv.stor klem.

ann helen dahl

06.04.2011 kl.20:04

hehehe...du er bare knall go.....ler meg ihjel av deg vennen min.

Fiberbabe

07.04.2011 kl.07:58

Hehe, kjøp med en til meg og a! Vidunderkrem my ass.. Er så mye rart der ute altså.. =)

Men skjønner at det selger da de aller fleste jenter vil bli tynnere/penere/ha større pupper osv.

Var en tur på eBay her om dagen og under "kosmetikk"-avdelingen så florerte det med puppe-piller (!) Vurderte å bestille et helt lass da altså... OMG.. =P

hege

07.04.2011 kl.09:49

hehehehehe.....der sa du det....my ass......m vi biter på..gang på gang....har desverre ikke gådt opp i b-h størrelser..eller d vil si..jo...men d har med matinntaket å gjøre;)

Ingrid

06.09.2011 kl.23:24

Nå skal jo denne kremen bare stramme opp litt da, reklamerer ikke om at den er noe vidundergreie, og det funker ikke for alle... =P Som ene kommenatren over her om puppepiller fra e-bay... Nå vet jo ikke jeg hva slags piller det var, men jeg har testet en urt (i kapselform) som skal fylle ut brystene litt, and they work... ;)

klingeling

12.09.2011 kl.19:21

Ingrid:hehehe.....blir bare så matt av d evige jage på d perfekte.blogg er fint for fustrasjon:)))))))fin blogg du hadde foresten:)

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits