Skole er no dritt

Pondus hjelper deg med eksamen!

Åpna mailboksen min når jeg kom hjem fra jobb i dag.Der lå det en mail fra læreren til poden.Vedlegg:karakterer.....

PÅÅÅÅÅÅÅSAN?????????poden kommer løpene opp trappa vill i blikket..hæ hæ hæ......Jeg tar fram strengstemmen og sier:sett rompa di på stolen og hør.Hva er dette da liksom?hvor har 5ern tatt veien?har`n tatt sommerferie alerede??????poden stønner og ruller med øya.Jammen mamma,jeg sliter jo med hukommelsen vetu (og smiler søtt)Mor blir heeeelt oppgitt,jeg prøver igjenn:skal du virkelig gå i samme fella som mora di altså?droppe skolen etter ungdomskolen,gi blaffen i utdannelse og god jobb,fly ned døra på sosialen,få en dårlig betalt jobb og jobber rævva av deg for å få betalt kneipbrøde og en pakke trønderfår.....nei påsan det er du jaggu meg for smart til.

Kansje jeg har arva *gidderikke* gene fra deg da mamma,du er jo ikke så smart egentli.Poden titter litt runt seg,gjesper og retter på sveisen.Mor kjenner seg plutselig en smule maktesløs....ok påsan,null ukelønn før karakterene er oppe å går igjenn,å deretter playstationen..........ser hårtaffsene på sønnen min ned trappa...går ned å leser på RLE prøva mutter........

Noen ganger skulle jeg ønske det var med en bruker manual når småtten ble født....skal vi se...fjortis.....her ja..pkt35.......så enkelt alt kunne vært da.

2 kommentarer

grethe klingen

05.04.2011 kl.10:48

Alt kommer etter vert Hege

mona

05.04.2011 kl.17:47

Kan ikke du lage en sånn manual over det du har lært fram til nå, så kan vi andre få hjelp? Hakkespettbok for oss rådløse mødre? det tror jeg kunne ha blitt en braksuksess, altså!

Mona

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits