Kjøttpudding Wellington-style

DETTE TRENGER DU:

1kg karbonadedeig

100g tomatpurre

4egg

3middels store løk

3hvitløksfedd-finhakket

litt finhakket persille,timian,dill

salt og pepper

1pk ferdig butterdeig-500g

SLIK GJØR DU:

Sett ovnen på 180 g varmluft.Bland sammen karbonadedeig,3egg og 1dl vann i kjøkkenmaskinen.Tilsett løken,halvparten av hvitløken,urtene,salt og pepper.Form deigen som et brød på bakeplate.Dette skal stekes i 20min og avkjøles.

Så skal butter deigen kjevles ut.Legg først nok butterdeig til å dekke selve kjøttpuddingen utover et bakepapir.Denne kjevlesut.Plaser kjøttpuddingen oppå.Kjevle ut resten av deigen og legg over puddingen,trykk den sammen med resten av deigen som stikker ut på undersiden.Pensle med vispet egg,stek i 40min.

Server med en god salat event hjemmelaget potetstappe:)

 

Én kommentar

grethe klingen

25.03.2011 kl.11:10

dette høres godt ut skal prøve den

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits