Dag 1

Ja da er første personlig trener dagen over.Sitter fortsatt å gulper en time etter trening.Det kom et lite vesen med langt lyst hår og sa hun var min PT........hehehe tenkte jeg i  mitt stille sinn..lett match...vi småprata litt om kosthold,hva man bør spise og hva man ikke bør spise(sjokolade var neinei)Kjente jeg ble mere og mere deppa for hver godis hu rammsa opp som var fy....å så sier hu så kjekkt brokkoli er godt å sunt vetu hege,,,,,,,,pjuk.

Så var det opp på sykkeln,dette har jeg gjort før.Når hu sier skru på litt mere tyngde,så later jeg som jeg skrur......eeehhhh...ops...lille nurket sente meg deeeeee blikket,kom med småfingra sine å vrengte opp tyngden.....melkesyra kom etter 30sek...la meg dø tenkte jeg..det viser seg at lille uskyldige blonde PT min er en ulv i fåreklær..Alt jeg klarte å tenke på var  æ vil hjem..

Runt meg svinnsa store menn med armmuskler større en låra mine før slanking,dem stønna,pusta og pesa.Sente noen rare skråblikk på hu som satt på trimsykkeln i alt for trange tights treningsbukkse,blodrød i fjese og pesa mere en alle storegutta til sammen:/....hey hvor det går sier PT......kjøss mæ på mandan hveser frøken blodsprengt.

Nå er det 45min til håndball trening.Melkesyra henger fortsatt i bena,i morgen skal kroppen måles og veies og trenes...igjenn....så får jeg håpe at jeg etterverdt kan se tilbake på dette å LEEEEEEEE........

3 kommentarer

Marte

21.03.2011 kl.20:54

Kult! Fin blogg!

- Blir glad om du kommenterer tilbake♥

♡ anna elise

21.03.2011 kl.21:01

fin blogg!

grethe klingen

21.03.2011 kl.21:47

Dette høres forferdlig ut.

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits