Høna til far

Dette er,tru d eller ei,vinholderen til min far.Inni kua ligger 3litern med røvin.Denne er sydd av ei venninnde av far som driver egen butikk.Da jeg så denne skapningen i fjor,sa jeg at en slik vil jeg også ha,for en genial oppfinnelse.

Jula kom men ingen ku og spore under treet.I mellom jula hadde vi familiemiddag,og jeg må da presisere at det var no litt dårlig at jeg ikke fikk ku i julegave.....de andre lurer jo veldig på hva det er jeg snakker om,og far som da har fådt en cognac både i den ene og den andre foten,skal da forklare:det er ikke en ku Hege,det er ei høne......næææhhhææ sier jeg det er ei KUUUUUU,pappa himmler med øye og fnyser i vei og forklarer:joda venninnda mi syr slike hu shø,du bare putter røvinsposen inn i høna,og når du løfter på pattene kommer røvinstuten fram........pause..........næææ sier far med store øyne....har høna patter da?????????

Så derfor måtte jeg jo legge inn Røvins*høna* til min kjære påståelige far:) Og pappa?jeg ønsker meg fortsatt KUA til jul  dah:)

Én kommentar

camilla :))

20.03.2011 kl.21:27

fiiin blogg! :)

laget just nyn blogg, så trenger noen kommentarer:)

kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits