INNLEDNING

Ja da har denne frøkna hadt sin første sunne dag.Dro på trening rett etter jobb og trena ca 1time.Til middag kokte jeg basmatiris,stekte kyllingfile biter,løk og erter i stekepanna,hadde risen oppi og stekte alt sammen.Nydelig var det faktisk.Veide meg på treninga i dag også.Jeg er jo heeeeeele 1.58 høy og veide nå 77kg....hmmmm.det er jo en smule i overkant i mine øyer.

Har ikke så stor tru på match vekt,men heller trivsels vekt.Man må trives med kroppen sin.Noen trives med å være tynn,lubben eller tykk,dette er jo opp til hver enkelt og kjenne på.Jeg har bestemt meg for å prøve å komme meg ned til 60kg.Der har jeg vært før og trivdes med det.

Jeg kommer til å legge ut dagsmenyene mine her inne,slik at andre som har lyst kan få noe tipps.På mandagen skal jeg ha min første personlige trener time på elixia.Kommer til å kjøre ganske intensivt med PT de første 3ukene.Som så mange andre har jeg fullstendig mangel på motivasjon,så fant ut at jeg trengte masse drahjelp i starten:)

Har satt målet mitt på 60kg til sommerferien,så her er det bare å bite tenna sammen:)

Hege

6 kommentarer

Natalie HM

16.03.2011 kl.21:52

Lykke til med blogginga!:) Men 17 kg før sommeren er jo et ganske drastisk mål da. Men den personlige treneren gir deg sikkert mange gode råd. Men husk at raskt av blir til raskt på igjen. Man blir jo lett utolmodig, men det viktigste er jo å få inn en god rutine, og fortsette med det:) Det er ihvertfall min mening og oppfattelse. Ønsker deg lykke til!:)

klingeling

16.03.2011 kl.22:01

Natalie HM:tusen takk for det ja.Ja det er kansje mye på kort tid,men håper jeg kommer så nerme målet som jeg kan.Helsa mi sier at det må jeg:)

klem hege

Grethe Klingen

16.03.2011 kl.22:43

Lykke til men det er nå litt kort tid ta det over litt lenger tid,jeg vet du klarer dette men ta det ikke for hart du skal fungere også klem ps skal herme oppskrifta æ .

mona

17.03.2011 kl.09:03

Kjempebra Hege!!!!!Men når jeg scroller nedover så er det første jeg ser oppskrift på skolebrød!!!!!!! Da får jeg mer lyst på det enn å trene! Heeehehehehhehhehe!

Mona

hege

17.03.2011 kl.11:37

Mona:med engang du kommer på bloggen min,gå rett til høyre og trykk på trimboka,så får du opp bare sunt...hehehehehe.....kan jo ikke dy meg heller vetu,må jo legge inn litt snask;)

Therese G H

14.04.2011 kl.23:51

Jeg smiler godt etter litt mysing på bloggen dine frk sprek!

God tur oppover. Keep up the good work! Jo mindre tull

på ferien jo lettere blir vårt neste møte. og veien ned til målet!

Stolt av deg:-)

Hilsen fra ulv i fåreklær;-)

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits