Kropp til forfall.............

humor_1673.jpgVært hos legen i dag.Høyt blodtrykk,overvekt,dårlig kolestrol......38år....for pokker jeg er 38år..ikke 70.Dro rett på jobben til gubben og spurte pent om å få ta penger fra sparekontoen,så dro jeg rett på Elixia...æ vil ha personlig trener...NO...

Såååå....personlig trener 3g i uka og nytt kosthold så kan jeg vel melde meg på Top Model neste år;)er nok 20cm for kort til det gitt.

Det er jo synd at det skal gå så langt før man våkner,at man nesten står med et ben igrava og lunger som rosiner før man tar action...Viljestyrke er en fin bil......Gruer meg sykt til blod,tårer,svette og havregrøt må jeg si.

Tror faktisk jeg skal lage en trim-dagbok her inne.Med øvelser,kosthold,treningstimer og hvor mye jeg krymper i kg og cm.Kansje det kan motivere en stakkar sjel som leser bloggen min..youl never know.........jepp trim-dagbok blir det folkens.....må nesten ha med før bilde og etterbilde og litt bilder underveis også.....som dere ser er jo før-bilde alerede lakt inn på sia her:)Nei får vel ta med rompa å komme meg på håndball trening:)ha en fin kveld.

6 kommentarer

Konkurranseoversikten

15.03.2011 kl.18:20

Sjekk ut konkurranseoversikten.com for en god oversikt over hvordan du kan vinne i de beste konkurransene på nettet og stikke av med de fineste premiene! Akkurat nå kan du for eksempel vinne en reise for fem personer til Gran Canaria! Eller hva med skrapelodd til en verdi av 10 000kr? Det kan du også nemlig være med i trekningen av ;) Så ta turen innom så fort du har sjansen!
Kjempe søt&fin blogg du har ♥

- Ha en strålende dag! :-)

Grethe Klingen

15.03.2011 kl.18:29

Det her blir bra det Hegemor ikke ta sorgen på forskudd.Du er ikke den første med høyt blodtrykk vet du klem fra oss.

ailicec

15.03.2011 kl.18:40

Uff da, ja lykke til med treningen da!;-)
Jeg har blogg vs blogg på bloggen min :D bli med du også! ;)

Livell.blogg.no!

♥ m a e n g / /

15.03.2011 kl.19:11

masse lykke til med treningen :D med rett motivasjon går nok dette supert for deg!

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits