Venninnda mi

Fikk melding på jobben nå,tenker på deg snuppa mi..Det varmer så godt i hjerte mitt.Når man sliter med tankene,fortvilelsen.Man kjenner seg kansje litt maktesløs.Så vet hu det,og sender meg tanker:)Da jeg mistet datteren min i fjor sommer,var hu den første som kom på besøk når vi kom hjem fra sykehuset.Jeg kunne se sorgen i øya hennes,kjente på at hun var så lei seg på mine vegne.Da hun ble gravid,kom hu med graviditets testen i lomma og stjerner i øya på døra mi:))))

Det og kunne dele sorger og gleder med din beste venninnde,er godt og trykkt.Man trenger ikke mange venner,når man har en spesiell.

3 kommentarer

lotti

04.03.2011 kl.19:50

Så gråt jeg en skvett igjen gull . Venner som deg vokser ikke på trær.

Utrolig vakre ord. Du betyr alt . oss for altid, og mannfolka da :)

Låv ju

Hanne

05.03.2011 kl.10:10

Helt enig Hege en trenger ikke mange venner,bare man har noen som er spesiell. Jeg er så heldig å ha noen spesielle i livet mitt som er der for meg. Jeg vil da nevne Tone som er min bestis"litt fjortis i meg vet du"og som jeg har kjent hele livet,for ho er min kusine. Og Beate som jeg snart har kjent i 5 år og Lisemor min gode turvenninne. Ja jeg er heldig.

Ann-Helen

06.03.2011 kl.17:23

Det er så sant. Dere er nå TUPPEN OG LILLEMOR da,herlig;)

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits