Natten i natten

Ja da var denne uka gådt også...hvor i h...ble den av?????men for all del,vi ser da fram til helgen og alt snaddre den bringer med seg:)))))))Ideen til bloggen min kom jo i utgangspunkte etter en titt på FBI på nrk....ei snelle på 20 dro inn 10000 lapper i mnd på å skrive om seg selv og sminke.Sa til far i ren forskrekkelse..GÅR DET ANN.......

Ble sittende og grubble og tilsutt småle for meg selv.EUREKA....far, jeg skal begynne og blogge.

Ja da fløtte æ ut i garasjen si far......ja men det passer jo bra det sier 13åringer,da får du jo rydda opp litt inni der med det samma....:-)Sååååå.....bloggen min vil ikke handle om sminke,eller mote....men ei og anna sloggy truse vil nok bli annbefalt,og syns også det er viktig og få med seg hvilken tynnstrømpebukkse som faktisk klarer og holde seg over magenivå under heeeeeele festen og ikke ruller under:)

Så her skulle det hvere noe for enhver og alle:)Starter friskt i morgenkveld,med litt innfo om Bind faktisk.Der er det jo et hav og ta av og noe ALLE damer bruker:))))Bilder vil bli lakt ut.

Vi skrives i morgo folkens

Hege

2 kommentarer

Memoro

04.03.2011 kl.01:45

Haha, dette likte jeg! Og bilder av bind blir jo bare toppers ;) Det hadde jammen vært greit å dra inn noen tusenlapper på blogging, men jeg tviler på at man kommer så langt uten dagens outfit! Men vi kan jo prøve, ikke sant? ;)

hege

04.03.2011 kl.08:22

Tviler vel sterkt på at jeg ser noe tusenlapper jeg å.....men ville prøve en motpol til 14+......vi er jo rett så mange i 30+ gruppa:)))))))))+..og dette er jo nesten det viktigste...jeg får jo skrevet ned alt japple mitt som far ikke gidder å høre på:))))

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits