ENGELEN m Maria BonnevieVil få anbefale denne filmen.Så den i sommer og den gjorde sterkt inntrykk på meg.Dette er jo hverdagen for mange her i Norge desverre.Man får litt ettertanke på hvor godt man selv har det.For er det noe vi mennesker ikke er så flinke til,er å sette pris på det vi har.

Lea vokser opp i et hjem preget av manglende beskyttelse. Fra å være en livsglad og nysgjerrig liten jente forandrer livet seg brutalt når moren Madeleine vender tilbake til sin eksmann Ole. Dødsdansen mellom to voksne skader barnet.Rus blir gradvis det som gjør at Lea klarer å stå i en hverdag sammen med familien sin. Så får Lea datteren Sonja og ønsker å bryte med familien og starte på nytt. Hun vil ta vare på barnet og gi henne den beskyttelsen hun selv ikke fikk. Lea skjønner snart at hun mangler denne evnen og må derfor gjøre et umulig valg.

6 kommentarer

Konkurranseoversikten

01.03.2011 kl.17:42

På konkurranseoversikten.com har du nå muligheten til å bli med på konkurranser og har sjanse til å vinne premier til mangfoldige tusen kroner!

Du finner dessuten den beste oversikten over de gode konkurransene, og en ny liste med konkurranser hver eneste mandag! Denne uken er det konkurranser som gir bort reisegavekort, iPad, speilreflekskamera, reiser og gavekort på klær, så ta turen innom konkurranseoversikten.com i dag for å bli med på moroa!

Guro

01.03.2011 kl.18:16

Kjempe kult design, elsker bloggen din, du er veldig flink :)

sprudlejenta

01.03.2011 kl.18:20

Koslig blogg, fin design :)

Følger med bloggen din:pp

01.03.2011 kl.18:25

Den filmen er fin og veldig veldig trist!

christine

01.03.2011 kl.18:34

den hørtes utrolig bra ut! Og jeg anbefaler tilbake filmen American History X, den fikk meg til å strigråte. Basert på en sann historie! Den la igjen et inntrykk hos meg om hvordan nazisme virkelig er i disse dager, og hvor ekstreme de er. Hvis du er selvsagt interessert i sånne filmer!

hege

01.03.2011 kl.21:28

christine:)har sett den filmen 4ganger tru jeg:)veldig veldig bra film.Helt enig

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits