Dåpen

Ja da var dåpsdagen ferdi.Sitter i sofaen som ei sprengt pølse av go mat og kaker.Pysj bukksa er på og fikk lurt far til å leie go gammeldags love movie.Perfekt søndag.Det var faktisk en veldig ok prest denne gangen,men mulig det var et engangs tilfelle,for han virka rimelig gira på å komme seg hjem for å se VM.Som regel kan disse kirkegreiene virke uendelig lange,men nå var vi jo på nattverden før vi rakk å sukke.Tru vi rakk så vitt å knippse et bilde av han og dåpsbarne før vi så skohælan pån:)my kinde of priest:)Sport gjør folk rare:)

I morgen er det atter arbeidsdag.Neste ferie er påska.Syns jeg har brukt ferien godt,som feks masse oppussingsprosjekter.Men i påska tru jeg vi må prøve å russle oss opp til trøndelagen og besøk familie:)finpuss litt på gammle dialekta......vi skrives:)

Hege

6 kommentarer

mona

27.02.2011 kl.22:18

jaaaaaaaaaa, komme til bartebyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.02.2011 kl.08:19

hehehe..vakkre vakkre mona:)))))))))))))))ja må komme å se på snuppa di(og snuppen)hu har vel vokst voldsomt:)))

lotti

28.02.2011 kl.11:52

Det var en kanon prest, rett så klar for vm på tv han ja :9 Like greit, ble ikke lange preken, å en prest i full 4 sprang på bildene :) Skinnet kan bedre forresten, kaka var NYDELIG...

hege

28.02.2011 kl.13:08

Da jeg så skoa hannes tenkte jeg dette blir jo festlig,m d ble jo rett så greit,så helt sant d ja snupps:)))))det var en flott dåp i går...kosa oss vi:)

Grethe Klingen

01.03.2011 kl.10:48

Det her blir bra,var filmen bra begynt å le tenkt på den vi så da vi var nedover.Høres bra ut med besøk i påska,gler meg til det.Kista ble jammen flott kom mere til sin rett synes æ.Dialekta trenger dere ikke pusse på den er da bra den klem.

hege

01.03.2011 kl.11:14

hehe svigemor....Treholdt og ninjatroppene...blingsa litt der gitt

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits