KrisaTorsdagen begynte jo bra.Nyter og ha fri,og sover *litt*utpå.Spretter ut av senga......næi,gjør jo ikke det...her tar vi et ben av gangen,da kroppen ikke fungerer heeelt som den skal før etter 12.Hadde lovet gutta at vi skulle ut å stå på snowboard i dag,men kjente jeg ikke akkurat at det knakk litt i hofta der??ja der ja..jepps.Tru vi drøyern til i morra.

Ringer så min bedre halvdel på venninnde fronten...hællæ sukkret mitt,ka du styre med.Vi bli enig om å møtes for litt shopping.Vi strener inn på H&M.ååååå den va fin eller?,åååå dem har den ikke i str L..nei nei....ååååå se på den a Lotti....nei..vi observerer at trange bukkser er inn til våren...vi sukker begge to,da ingen av oss er høy,slang og smekker.....vi glir elegant over i sminkeavd før vi rammes av depresjon.Det bugner i hello kitty lipsyl og øyenskygger med glitter....deeeer..Lotti...her har dem den lotionen som er så fin på dem tørre områdene vettu...begge stråler i øya.Finner også min kjente å kjære deodorant u/parfyme selfølgeli da jeg får utslett av noe annet.Rasker med meg chocolat hårfarge(fant et par grå på bade her om dagen)Nei vi fyker på rema da Lottan,kjøper no godt til kaffen og farger håret.

Så der sitter vi...to *jenter* i vår beste alder(tru det eller ei)..med kaffe koppen vår, napolionskaka og chocolat i håret og tenker..guuuuuud jeg føler meg gammal.

Men så tar lattern oss..og vi minnes ungdomstiden,med kjærlighetssorg,opponering mot foreldre,husarest,usikkerheten,ikke minst KVISENE,

Nei Lottan..vi har det bra vi:)))))))))Love ya beib

Hege

Én kommentar

lotti

24.02.2011 kl.17:57

Å herregud :) for ett kanon inlegg. Dagen i ett nøtteskall..

Får bli forfatter du snuppa :)

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits