mammsen

Sitter i sofaen min,pledde tulla godt runt meg.Poden på 13år roper fra 1etg.Han har vinterferie og kompiser på besøk...MAMMA.....er det no mat på gang eller????nei svarer jeg...ikke engang far har fådt middag når han kom hjem fra jobb,kun katta kan slikke seg fornøyd runt munnen.Ser den flotte store grønnplanta mi henger litt med geipen,vann hadde vel kansje vært tingen,men later som jeg ikke ser det,den overlever nok til i morra.

På kjøkkene står balja med vaska klær å skriker etter kleskapet.Den dekker hele matskapet,så der kommer ingen inn.Sier til far at han får skylde på klesvaska  av fraver på middag.Var flink før helgen og baka fars yndlings kake.......som mor spiste og far ikke rørte....derav mors str42 og fars str34.Selv om far har vaskeball,og fornøy med den da den kommer av øl og er dermed unnskylt.Lurer på hva mor skal bruke som unnskyldning?en fødsel,kakespising og ikke minst...støttemedlem på Elixia.

Sønnen min sier at alle krymper når de blir gammel.Jeg med mine 1.58cm ser for meg syvende mor i huse om noen år(grøss)Jeg får vel rette ryggen og være *lang*så lenge jeg kan da:)Takka jo Gud den gangen platåsko var på mote.Følte meg høy og elegant der jeg skrida fram med en lett knikks i knea,litt av et syn vil jeg tru;)Nei....tuller meg ekstra godt inn i pledde og kjenner jeg driter i verden,morskapet og alt.Det kommer nok en dag i morgen også:)

Hege

2 kommentarer

Randi

22.02.2011 kl.20:19

Godt det er flere av oss ;)

klingeling

23.02.2011 kl.13:02

ikke sant..vi er vel i flertallet vil jeg tru:)))

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits