ooohhhh hellige lørdag

ooohhh du hellige lørdag,med snerken i øya og snørr i nesa våkner jeg med *godt*mot.Tisser skvetten min og russler opp trappa.....hmmmmm.....far har IKKE satt på kaffe.Snubbler i kattedotter på vei inn til kjøkkenet,jøss...dottene har jo vokst siden i går.Konkluderer med at jeg definitivt på støvsuge i dag.Roper fra kjøkkenet inn til far,at til uka blir katta barbert.

Har vært på biltema i dag og kjøpt maling til mine prosjekter(bilder blir lakt ut)Kjenner det smaker godt med betalt vinterferie.I mine yngre dager syns jeg skole var opskrytt,i dag elsker jeg det.Med andre ord,digger jobben min.Fikk gladmelding i dag...det blir håndball trening i vinterferien..................ja.................vi har starta kjærringlag i håndball.Med dårlige knær,rygg og hofter skrider vi over banen som flodhester i ballerina skjørt.Men.....fredrikstad cup here we come....dette lukter gull folkens.

Nei...nå skal denne evige unge fruen fortsette denne hellige lørdagen med gulvvask,klesvask,matlaging,irritere med litt mere over kattedottene,som alerede har formert seg etter morningens støvsuging...kjenner jeg er litt missunnelig på far som er inntresert i sport.

Hege

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

klingeling

klingeling

39, Fredrikstad

Straks de magiske 40år. Nybakt mamma til Emil og fjortis mamma til William. Gift med verdens tolmodigste mann Arve. Blogger om alt og ingenting, kansje mest om ingenting for andre men som betyr alt for meg:-)

Kategorier

Arkiv

hits